Kousky 420g

Neohodnoceno
 
 

Olomoucké tvarůžky se vyrábí z netučného tvarohu, jedlé soli, přidány jsou i regulátory kyselosti E500 (hydrogenuhličitan sodný), E170 (uhličitan vápenatý) a mlékárenské kultury.

Jak vyplývá z charakteristiky Olomouckých tvarůžků, jde o zrající sýr, k jehož výrobě se nepoužívají žádné stabilizátory ani tepelné zpracování. Tyto přednosti na druhé straně způsobují jeho větší náchylnost ke vzniku určitých vad, jak mikrobiologických (např. napadení plísněmi), tak mechanických (např. tvarové změny při zrání).

 

A. W. spol. s r. o., Loštice

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
Varianta
159 Kč 159 Kč 159 Kč 159 Kč 159 Kč 180 Kč 159 Kč od 159 Kč    
Kategorie TVARŮŽKY
 
Kousky kmín
Složení: Tvaroh, jedlá sůl nejvýše 5,5 %, regulátory kyselosti E500, E170, mlékařské kultury, kmín 0,6 %  
 

Kousky česnek

Složení: Tvaroh, jedlá sůl, regulátory kyselosti E500, E170, mlékařské kultury, česnek s petrželí 0,2 %
 

Kousky restovaná cibule

Složení: Tvaroh, jedlá sůl nejvýše 5,5 %, regulátory kyselosti E500, E170, mlékařské kultury, restovaná cibule 0,8 %
 

Kousky paprika

Složení: Tvaroh, jedlá sůl nejvýše 5,5 %, regulátory kyselosti E500, E170, mlékařské kultury

Kousky chilli 

Složení: tvaroh, jedlá sůl max. 5,5 %, regulátory kyselosti E 170, E 500, mlékařské kultury, chilli 1,3 % 

Kousky zelený pepř

Složení: Tvaroh, jedlá sůl nejvýše 5,5 %, regulátory kyselosti E500, E170, mlékařské kultury, zelený pepř 0,3 %
 
Kousky uzené
 
Složení: Tvaroh, jedlá sůl nejvýše 5,5 %, regulátory kyselosti E500, E170, mlékařské kultury
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: